Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив

"ВУЛКАН"    
Каталог статей
Меню сайту
Категорії розділу
Хлібопекарство [2]
Рецепти народних страв [4]
Статистика
COUNTER$
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Агроновини

Новини екомережі

новини Турківщини

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 23.06.2025, 04:06

Головна » Статті » Здорове харчування » Рецепти народних страв

У категорії матеріалів: 4
Показано матеріалів: 1-4

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Ще донедавна можна було говорити, що наше сьогодення, в якому закордонні продукти стають величними, звело нанівець здобутки бойківської кухні, що старі рецепти ніхто не збирає, молоді просто ними соромляться, і вони зникають. Але поступово ситуація змінюється і автентичні Карпатські продукти харчування мають великі можливості на майбутнє.


Рецепти народних страв | Переглядів: 1991 | Додав: Lan64 | Дата: 10.04.2013 | Коментарі (0)

Бойківська кухня вирізняється простотою страв і водночас їх оригінальністю. Вона базується на продуктах, котрі вирощувалися і виготовлялися на місці.

Терту картоплю добре відцідити. Воду довести до кипіння, додати частину крохмалю, щоб галушки не розварилися.

З тертої картоплі зробити кульки розміром близько 3 см і кидати їх у кріп.


Рецепти народних страв | Переглядів: 906 | Додав: Lan64 | Дата: 04.06.2012 | Коментарі (0)

Кажуть, що банош приготували тоді, коли не було що їсти, а залишилася лише сметана, бо корови були у всіх поважних ґазд, та трохи кукурудзяної муки. А чому банош? Бо був ґазда Банош, і йому ґаздиня казала:"Їж, Банош, їж, Банош." Так вийшла страва банош.

В ідеалі цю страву готують на справжньому вогнищі в казані чоловіки, але і вдома її можна спробувати.


Рецепти народних страв | Переглядів: 736 | Додав: Lan64 | Дата: 04.06.2012 | Коментарі (0)

Вже достатньо часу в асортименті сільськогосподарської продукції є олії. Профілактично - лікувальні властивості олій вже давно відомі, саме тому вони використовувалися з давніх-давен. Для більш детального вивчення якостей олій пропонуємо підбірку матеріалів про властивості кожної олії. Нашу клубна рекомендація – це вживання в першу чергу сиро давлених олій. Їх лікувальні властивості дають найкращі результати і виражену смакову гаму в поєднанні зі свіжістю і тонким ароматом кожної з олій.


Рецепти народних страв | Переглядів: 5603 | Додав: Lan64 | Дата: 04.06.2012 | Коментарі (0)

Copyright СОК "ВУЛКАН" © 2012-2025