Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив

"ВУЛКАН"    
Каталог статей
Меню сайту
Категорії розділу
Хлібопекарство [2]
Рецепти народних страв [4]
Статистика
COUNTER$
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Агроновини

Новини екомережі

новини Турківщини

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 23.06.2025, 10:36

Головна » Статті » Здорове харчування » Рецепти народних страв

Терчáні галушки

Бойківська кухня вирізняється простотою страв і водночас їх оригінальністю. Вона базується на продуктах, котрі вирощувалися і виготовлялися на місці.

Терту картоплю добре відцідити. Воду довести до кипіння, додати частину крохмалю, щоб галушки не розварилися.

З тертої картоплі зробити кульки розміром близько 3 см і кидати їх у кріп. Галушки варити близько 15 хв, періодично помішуючи. Після приготування зцідити воду і залити молоком.

Споживають також зі смаженою цибулею, шкварками і салом.

Увага: для приготування страви необхідна картопля з високим вмістом крохмалю!

Категорія: Рецепти народних страв | Додав: Lan64 (04.06.2012)
Переглядів: 907 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright СОК "ВУЛКАН" © 2012-2025