Презентація бізнес-ідеї по створенню автентичної сироварні-ресторану туристичної направленості з традиційними бойківськими стравами
Загальний опис проекту:
Будівництво сироварні з дегустаційним залом та рестораном, можливо з виставковим залом, з метою задовільнення туристичного попиту на відвідання автентичних промислів та демонстрації побуту народів Карпат.
Туристичні продукти об’єкту, від яких планується отримувати прибуток:
- Демонстрація, з можливістю участі, традиційних способів приготування молочних продуктів, із використанням відкритого вогню (бринза, буц, вурда, гуслянка, мачанка, терчаний чир);
- Дегустація готових продуктів;
- Продаж продуктів та сувенірної продукції;
- Невеликий ресторан, з меню, основою якого, складають традиційні бойківські страви;
- Донесення історії та інформації про продукти та побут бойків;
- Поставка готової продукції в готелі та санаторії краю;
- На майбутнє можна планувати будівництво готелю/туристичного комплексу.
Передумови для реалізації проекту:
- Нереалізованість ідеї в даному регіоні
- Доступне географічне розташування та близкість до траси Київ-Чоп (25 км)
- Близьке розташування до головних курортів Карпат – Трускавець, Моршин, Свалява, Поляна, Славське, і т.і.
- Недостатній розвиток туристичної інфраструктури регіону з огляду на запити до якісного відображення туристичними об’єктами побуту, традицій і культури народів Карпат
Зовнішній вигляд подібних сироварень в Швейцарії
.
Фото подібних виробництв, що розташовані в Швейцарії
Вигляд ресторану
Приклад подачі страв
Найближчим часом буде складено бізнес план, який обґрунтує економічну доцільність реалізації цього проекту
Запрошуємо інвесторів долучатися до цього проекту
Голова СОК «Вулкан» Богдан Комарницький
|