Під час проведення навчального проекту навчально - практичному центрі сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Вулкан» було проведено ряд майстер-класів з технології приготування автентичних продуктів та страв.
Присутні змогли змогли побачити весь технологічний процес виготовленя та скуштувати готовий продукт.
Родина Канюків спробувала варити твердий сир, розмолоти зерно пшениці, жита на борошно грубого помелу та приготувати з нього ощипки - скуштувати їх з якісною Карпатською сметаною.
Скуштували також знамениту гуслянку, а з зерен льону витискали льняну олію...
. .
. .
. .
. .
Корінні львівяни вперше побачили способи приготування цих продуктів і куштували їх вперше в своєму житті..
Голова СОК «Вулкан» Богдан Комарницький
|